Їжа

Кремлівський салат

12. 05. 2018 CulinarРейтинг

Інгредієнти:
Морква
Буряк
М’ясо-яловичина
Яйця
Майонез
Часник
Сметана

Приготування:
Буряк, морква, яйця, яловичину відварити до повної готовності, всі ці складові порізати на дрібні кубики (яйця можна натерти на тертці, кому як подобається). Часник видавити у майонез додати трохи солі, змішати. Починаємо укладати шари:
1. Морква не товстим шаром, злегка змастити майонезом з часником;
2. Буряк шар побільше ніж моркви, змастити майонезом;

3. Шар яловичини, рясно змастити майонезом;
4. Шар яєць, змастити сметанкою.
Є варіант повторити всі шари пару раз роблячи їх тонший, але це вже справа смаку.
Салат поставити в холодильник на годинку, щоб просочився і був холодненький.
Приємного апетиту!