Їжа

Курка у «циліндрі»

Закуски

Курка у «циліндрі»

Інгредієнти:
2 багета,
2 невеликі курячі грудки,
1 ріпчаста цибулина,
1 зубчик часнику,
400 г печериць,
вершки (у нас 10% до 200 г коробочці),
1 помідор,
100 г сиру,
сметана, сіль, перець, зелень.

Приготування:
Куряче філе прокрутити на м’ясорубці. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді.
Багет розрізати впоперек на кілька частин, щоб вийшли циліндри або «барила», і акуратно видалити м’якуш.

Курячий фарш змішати з обсмаженою цибулею, додати часник, сіль, перець, перемішати і нафарширувати батон цією сумішшю.

Печериці дрібно нарізати, додати вершки і трохи загасити.

На барила покласти грибний соус, зверху покласти часточку помідора зі сметаною і посипати тертим сиром. Запікати в духовці при t 220 C 30 хвилин.