Їжа

Смачний, соковитий, ароматний шашлик

Інгредієнти:

– 1 кг м’яса (телятина, свинина, філе курки або індички – на Ваш смак)
Для маринаду:
– 2 ківі
– 2 болгарських перцю
– 4 ріпчастих цибулі
– сіль, перець, мелений коріандр – за смаком
Приготування:
1. Будь шашлик, навіть якщо він готується в мультиварці, звичайно ж, починається з маринаду. Якщо це блюдо вже незвичайне, то і маринад зробимо відповідний.

Отже, для початку знімемо шкірку з ківі і очистимо 2 цибулини. Тепер відправляємо їх у блендер і гарненько подрібнюємо (поки не утворюється однорідний соус).
Потрібно відзначити, що ківі має властивість затримувати сік м’яса всередині, а також пом’якшувати його. Таким чином, наш шашлик буде просто танути в роті!
2. Нарізаємо болгарський червоний солодкий перець великими півкільцями, а дві цибулини кільцями.
3. Тепер гарненько промиваємо наше м’ясо, а потім нарізаємо його на шматочки. Солимо і перчимо, натираємо його меленим коріандром. Після додаємо зроблений раніше соус з лука і ківі, а також нарізані болгарський перець і цибуля. Все добре перемішуємо і ставимо в холодильник маринуватися (десь на 2-3 години)
4. Після цього викладаємо наше замариноване м’ясо в каструлю (разом з маринадом) і виставляємо режим «Випічка» (час приготування – 45 хвилин).

Ну ось, соковитий, рум’яний шашлик абсолютно готовий! Перед подачею на стіл блюдо можна прикрасити свіжою рубаною зеленню!