Їжа

Свинина в коньячно-імбирному маринаді — соковита і пряна

Другі страви Соуси

Свинина в коньячно-імбирному маринаді – соковита і пряна

Свинина, приготована в цьому маринаді, розкішно виходить як на відкритому вогні, так і в духовці. Це блюдо варто того, щоб його спробувати!

Інгредієнти
Свинина – 500 г
Гірчиця – 1 ст. л.
Імбир – 2 див.
Коньяк – 3 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Сік лимонний – 1 ст. л.
Сіль, перець, пряні трави – за смаком

Спосіб приготування
М’ясо наріжте тонкими пластинами.
Імбир і часник натріть на дрібній тертці.
До коньяку додайте гірчицю, сік лимона, імбир з часником, сіль і перець.
Обмажте м’ясо маринадом. Залиште маринуватися мінімум на 1 годину.
Обсмажте м’ясо на сильному вогні до золотистої скоринки.
Зменшіть вогонь, влийте залишки маринаду.
Тушкуйте ще 15 хвилин. Подавайте з салатом.

Приємного апетиту!